UNA

narttu | syntynyt 2022 | kotihoidossa pääkaupunkiseudulla | noin 3 kg

12.12.2023
Una on löytänyt itselleen kodin ja pääsee viettämään joulua oman perheensä kesken.

23.11.2023
Una saapui reilu viikko sitten kotihoitoon ja on suloisuudellaan valloittanut kotihoitajan sydämen. Muutaman lepopäivän jälkeen, alkoi myös kodin valloitus. Ensin keittiö, koska siellä oli parhaimmat mahdollisuudet suoraan ruokatarjoiluun ja siinä samalla myös rapsutuksiin. Viikossa on otettu koko asunto haltuun ja lelujen kanssa leikkiminen alkoi. Hoitopaikan muut eläimet, koirat ja kissat, Una hyväksyy moitteettomasti, vaikka jokseenkin vaikuttaa siltä, että viihtyisi myös ainoana kissana. Ihan pienten lasten kotiin, on Una liian herkkä, mutta oman aikuisen silmäteränä, olisi Una omiaan, onnellisena puskien ja kehräten.
Hoitotoimenpiteet, kuten kynsienleikkuun ei kuulu Una suosikkeihin, mutta malttia käyttäen, onnistuu kyllä.

Tausta ja tarina
Una taustasta tiedetään sen verran, että löytyi hylättynä elokuussa 2023 ja näin päätyi Carpen tarhalle.


Ennen yhteydenottoa pohdithan tarkasti omat resurssisi kissan adoption suhteen. Kissan hankkiminen vaatii valtavasti sitoutumista parhaimmillaan vuosien ajaksi. Sairastavan kissan hoito on usein kallista ja hoidon tarve voi tulla hyvinkin yllättäen. Kissa kaipaa ja tarvitsee seuraasi, joten mietithän tarkkaan onko elämäntilanteesi sopiva kissan tuloon. Joskus kissalla esiintyy myös erilaisia käytöshäiriöitä, joiden poisharjoittelu on vastuullasi.

Tullessaan Suomeen kissa on saanut kissarutto- ja flunssarokotteen eli kolmoisrokotteen sekä rabiesrokotteen. Hänelle on myös tehty FIV-, FELV, ja giardia-testit. Kissa on ennen matkustamista steriloitu/kastroitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, sekä mikrosirutettu. Kissa saa mukaansa kotiutuessaan EU-lemmikkipassin ja aiemmin luetellut testitulokset. Kissojen kulukorvaus (350 euroa) kattaa kaikki edellämainitut toimenpiteet.

Kun olet harkinnut adoptiota huolellisesti, täytä adoptiohakemuksemme. Olemme sinuun yhteydessä viiden vuorokauden sisällä hakemuksen vastaanottamisesta.