SELENE

narttu | syntynyt noin 2020 | kotihoidossa pääkaupunkiseudulla | noin 3 kg

Selene on viettänyt kotihoidossa nyt reilun kuukauden. Hän on porukan ylväs aristokraatti, joka usein seurailee muiden puuhia hieman sivummalta. Välillä hänkin innostuu kyllä leikkimään leluilla ja tavaroilla, joita ihminen on unohtanut lattialle. Myös televisio on kovasti Selenen mieleen, tosin hän tykkää katsella ohjelmia hieman turhan läheltä. Hän ei vielä itse hakeudu ihmisten lähelle muutoin kuin ruoka-aikaan, mutta jää kyllä silitettäväksi jos ihminen tulee vierelle. Muiden kissojen kanssa Selene ei ole leikkinyt, joten hän sopisi varmasti myös ainoaksi kissaksi. Koirat ovat Selenen mielestä ok eikä hän juuri niistä välitä.

Selenellä todettiin Suomeen tullessa sienitartunta, johon hän saa hoitoa. Jos suunnitellut näytteet ovat puhtaat, loppuvat lääkitys ja hoitopesut helmikuun lopussa. Selene on suhtautunut hoitotoimenpiteisiin nätisti.


Ennen yhteydenottoa pohdithan tarkasti omat resurssisi kissan adoption suhteen. Kissan hankkiminen vaatii valtavasti sitoutumista parhaimmillaan vuosien ajaksi. Sairastavan kissan hoito on usein kallista ja hoidon tarve voi tulla hyvinkin yllättäen. Kissa kaipaa ja tarvitsee seuraasi, joten mietithän tarkkaan onko elämäntilanteesi sopiva kissan tuloon. Joskus kissalla esiintyy myös erilaisia käytöshäiriöitä, joiden poisharjoittelu on vastuullasi.

Tullessaan Suomeen kissa on saanut kissarutto- ja flunssarokotteen eli kolmoisrokotteen sekä rabiesrokotteen. Hänelle on myös tehty FIV-, FELV, ja giardia-testit. Kissa on ennen matkustamista steriloitu/kastroitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, sekä mikrosirutettu. Kissa saa mukaansa kotiutuessaan EU-lemmikkipassin ja aiemmin luetellut testitulokset. Kissojen kulukorvaus (350 euroa) kattaa kaikki edellämainitut toimenpiteet.

Kun olet harkinnut adoptiota huolellisesti, täytä adoptiohakemuksemme. Olemme sinuun yhteydessä viiden vuorokauden sisällä hakemuksen vastaanottamisesta.