ROSTOGOL

narttu | syntynyt noin 2020 | kotihoidossa pääkaupunkiseudulla | noin 3 kg

Rostogol on viettänyt kotihoidossa nyt reilun kuukauden. Hänestä on kuoriutunut iloinen persoona, joka tykkää leikkiä niin kissakavereiden kanssa kuin myös itsekseenkin. Hän ei ole vielä oppinut itse pyytämään huomiota ihmiseltä, mutta ottaa kyllä mielellään rapsutukset vastaan kun ihminen käy häntä rapsuttelemassa. Hän tuntuu olevan tasapainoinen persoona, eikä esimerkiksi teroittele kynsiään muualle kuin raapimispuuhun. Rostogol tulee hyvin toimeen muiden kissojen ja koirien kanssa, mutta pärjäisi varmasti mainiosti myös ainoana kissana.

Rostogolilla todettiin Suomeen tullessa sienitartunta, johon hän saa hoitoa. Jos suunnitellut näytteet ovat puhtaat, loppuvat lääkitys ja hoitopesut helmikuun lopussa. Rostogol on suhtautunut hoitotoimenpiteisiin hurjan nätisti. Lääkettä hän ei mielellään nielisi, mutta silloinkin hän vain pyrkii rimpuilemalla pois sylistä eikä esimerkiksi raavi tai muuten satuta ihmistä.


Ennen yhteydenottoa pohdithan tarkasti omat resurssisi kissan adoption suhteen. Kissan hankkiminen vaatii valtavasti sitoutumista parhaimmillaan vuosien ajaksi. Sairastavan kissan hoito on usein kallista ja hoidon tarve voi tulla hyvinkin yllättäen. Kissa kaipaa ja tarvitsee seuraasi, joten mietithän tarkkaan onko elämäntilanteesi sopiva kissan tuloon. Joskus kissalla esiintyy myös erilaisia käytöshäiriöitä, joiden poisharjoittelu on vastuullasi.

Tullessaan Suomeen kissa on saanut kissarutto- ja flunssarokotteen eli kolmoisrokotteen sekä rabiesrokotteen. Hänelle on myös tehty FIV-, FELV, ja giardia-testit. Kissa on ennen matkustamista steriloitu/kastroitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, sekä mikrosirutettu. Kissa saa mukaansa kotiutuessaan EU-lemmikkipassin ja aiemmin luetellut testitulokset. Kissojen kulukorvaus (350 euroa) kattaa kaikki edellämainitut toimenpiteet.

Kun olet harkinnut adoptiota huolellisesti, täytä adoptiohakemuksemme. Olemme sinuun yhteydessä viiden vuorokauden sisällä hakemuksen vastaanottamisesta.