MAILIS

narttu | syntynyt noin 2019 | Carpen tarhalla | noin 40 cm

6.8.2020
Mailis matkusti oman perheensä luokse Suomeen.

3.6.2020
Carpen koirista huolehtiva Veera huomasi ruokakaupan parkkipaikalla pienen koiran. Viedessään koiralle ruokaa Veera huomasi, että koira oli hyvin ihmisrakas, joten hyvin todennäköisesti joku oli hylännyt sen kotoaan. Kun Veera lähti takaisin autolleen, seurasi pieni partasuu mukana. Niinpä koira pääsi mukaan ja turvaan Carpen tarhalle, jossa se sai nimen Mailis. Mailiksen hyvä onni jatkui, sillä hyvin pian tarhalle päätymisen jälkeen sen oma koti huomasi sen. Kunhan rokotukset ovat kunnossa, pääsee Mailis matkustamaan omaan kotiinsa Suomeen.


Ennen yhteydenottoa pohdithan tarkasti omat resurssisi koiran adoption suhteen. Koiran hankkiminen vaatii valtavasti sitoutumista parhaimmillaan vuosien ajaksi. Sairastavan koiran hoito on usein kallista ja hoidon tarve voi tulla hyvinkin yllättäen. Koira kaipaa ja tarvitsee seuraasi, joten mietithän tarkkaan onko elämäntilanteesi sopiva koiran tuloon. Koira vaatii myös paljon yhdessä harjoittelua kasvaakseen yhteiskuntakelpoiseksi, joten sinun on oltava valmis panostamaan kärsivälliseen asioiden opetteluun. Joskus koiralla esiintyy myös erilaisia käytöshäiriöitä, joiden poisharjoittelu on vastuullasi.

Tullessaan Suomeen koira on rokotettu kennelyskän, parvoviruksen, penikkataudin, rabieksen, leptospiroosin ja tarttuvan maksatulehduksen varalta. Hän on myös testattu amerikkalaisen sydänmadon, ihomadon (dirofilaria repens), anaplasman, babesian, borrelian, ehrlichian, giardian ja leishmanian varalta. Koira on ennen matkustamista steriloitu/kastroitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, sekä mikrosirutettu. Koira saa mukaansa kotiutuessaan EU-lemmikkipassin ja aiemmin luetellut testitulokset.

Jos olet kiinnostunut adoptoimaan jonkun koiristamme, tutustuthan huolellisesti adoption tietoihin sekä adoptioprosessiin ja kotiutumisluentoon. Kun olet harkinnut adoptiota huolellisesti, täytä adoptiohakemuksemme. Olemme sinuun yhteydessä viiden vuorokauden sisällä hakemuksen vastaanottamisesta.