LEONIE

narttu | syntynyt noin 2020 | kotihoidossa pääkaupunkiseudulla | noin 3 kg

Leonie matkusti kotihoitoon Suomeen joulukuussa. Hän on erittäin hauska persoona, ja tuntuukin aina olevan siellä missä tapahtuu. Hän osallistuu kovin mielellään ihmisen puuhiin ja on uteliaasti tutkimassa uusia paikkoja. Leonie kiipeää itse ihmisen viereen ja syliin ja hakeekin usein huomiota ihmiseltä. Hän on kotihoitajan mukaan hyvin sosiaalinen ja hassu ja kaiken touhuamisen keskellä häneltä unohtuu toisinaan kieli ulos. Hän on hyvin perso ruoalle ja tyhjentää mielellään myös kavereiden kupit, jos näiltä sattuu jäämään jotakin. Leonie rakastaisi varmasti tulevassa kodissaan kissakaveria, sillä hän leikkii erittäin mielellään muiden kissojen kanssa. Myös koirat ovat hänestä erittäin kivoja ja Leonie löytyykin usein koirien kyljestä nukkumasta.

Leoniella todettiin Suomeen tullessa sienitartunta, johon hän saa hoitoa. Jos suunnitellut näytteet ovat puhtaat, loppuvat lääkitys ja hoitopesut helmikuun lopussa. Leonie on suhtautunut hoitotoimenpiteisiin hurjan nätisti. Häntä on kotihoitajan mukaan äärettömän helppo käsitellä ja hän onkin läpeensä lempeä ja kultainen persoona.


Ennen yhteydenottoa pohdithan tarkasti omat resurssisi kissan adoption suhteen. Kissan hankkiminen vaatii valtavasti sitoutumista parhaimmillaan vuosien ajaksi. Sairastavan kissan hoito on usein kallista ja hoidon tarve voi tulla hyvinkin yllättäen. Kissa kaipaa ja tarvitsee seuraasi, joten mietithän tarkkaan onko elämäntilanteesi sopiva kissan tuloon. Joskus kissalla esiintyy myös erilaisia käytöshäiriöitä, joiden poisharjoittelu on vastuullasi.

Tullessaan Suomeen kissa on saanut kissarutto- ja flunssarokotteen eli kolmoisrokotteen sekä rabiesrokotteen. Hänelle on myös tehty FIV-, FELV, ja giardia-testit. Kissa on ennen matkustamista steriloitu/kastroitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, sekä mikrosirutettu. Kissa saa mukaansa kotiutuessaan EU-lemmikkipassin ja aiemmin luetellut testitulokset. Kissojen kulukorvaus (350 euroa) kattaa kaikki edellämainitut toimenpiteet.

Kun olet harkinnut adoptiota huolellisesti, täytä adoptiohakemuksemme. Olemme sinuun yhteydessä viiden vuorokauden sisällä hakemuksen vastaanottamisesta.