KILLI

uros | syntynyt noin 2018 | kotihoidossa pääkaupunkiseudulla | 4 kg

15.12.2023
Suloinen Killi on löytänyt ikioman kotinsa.

23.11.2023
Killi on valmis kissa, valmis monessakin mielessä, koska tuntuu ettei mitään ole tarvinnut hänelle opettaa, lähinnä on vain totuttelua uuteen elämään ja sekin näyttää näin reilu viikon kotihoidossa olleena sujuvan mallikkaasti. Kotihoidossa oli Killiä vastassa kaksi koiraa ja vieras kissa. Muutaman lepopäivän jälkeen oli aika tutustua myös näihin uusiin eläimiin. Killi on sopeutunut koirien ja kissojen kanssa hyvin. Hän on kohtelias, joka ei hakeudu riitatilanteisiin ja puhuukin ”kissaa” hyvin. Ihmisen läheisyys, rapsuttelut ja syöminen olivat heti alkuun sellaisia toimintoja, mitkä tuntuivat kivoilta asioilta ja muutaman päivän jälkeen, leikkiminen tuli mukaan kuvioihin. Siitä siirryttiinkin luontevasti sänkyyn ihmisen viereen nukkumaan. Hoitotoimenpiteitäkin on Killille tehty, kynnet leikattu ja silmätippoja annettu, nämäkin toimenpiteet saatiin hoidettua ilman ongelmia. Killi sopisikin monenlaiseen kotiin, joko yksin tai mahdollinen kissa/koira kaverikin menisi ja hän todennäköisesti sopisi myös lapsiperheeseen, jossa on tiedossa kuinka eläinten kanssa ollaan.

Tausta ja tarina
Killi on elänyt tarhalla koko elämänsä. Ennen saapumistaan Carpen tarhalle, oli Killi pienessä likaisessa asunnossa lähes 40 kissan joukossa.


Ennen yhteydenottoa pohdithan tarkasti omat resurssisi kissan adoption suhteen. Kissan hankkiminen vaatii valtavasti sitoutumista parhaimmillaan vuosien ajaksi. Sairastavan kissan hoito on usein kallista ja hoidon tarve voi tulla hyvinkin yllättäen. Kissa kaipaa ja tarvitsee seuraasi, joten mietithän tarkkaan onko elämäntilanteesi sopiva kissan tuloon. Joskus kissalla esiintyy myös erilaisia käytöshäiriöitä, joiden poisharjoittelu on vastuullasi.

Tullessaan Suomeen kissa on saanut kissarutto- ja flunssarokotteen eli kolmoisrokotteen sekä rabiesrokotteen. Hänelle on myös tehty FIV-, FELV, ja giardia-testit. Kissa on ennen matkustamista steriloitu/kastroitu, sisä- ja ulkoloishäädetty, sekä mikrosirutettu. Kissa saa mukaansa kotiutuessaan EU-lemmikkipassin ja aiemmin luetellut testitulokset. Kissojen kulukorvaus (350 euroa) kattaa kaikki edellämainitut toimenpiteet.

Kun olet harkinnut adoptiota huolellisesti, täytä adoptiohakemuksemme. Olemme sinuun yhteydessä viiden vuorokauden sisällä hakemuksen vastaanottamisesta.